Login-Button doesn't work

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by Avatar Sascha K 3 years, 3 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #10004548
    Avatar
    Sascha K
    Participant

    Hi,
    i’m using pie register for a few days now and the registration works well!
    But when it comes to the login – it doesn’t work.

    I type in my username and the password, click on the submit button, but there is no action.
    I tried different loginforms to solve the problem but this also doesnt help.

    Can you tell my what i’m doing wrong?

    Thanks.

    #10004551
    Avatar
    Pie Register
    Participant

    Hello,

    It looks like your theme’s css conflicting with PR css, can you send over the login link? also check if hitting “enter” submits the form?

    Thanks

    #10004552
    Avatar
    Sascha K
    Participant

    there is the login form:
    http://ermuendigung.de/anmelden/

    #10004553
    Avatar
    Sascha K
    Participant

    Click on “Anmelden”.

    #10004554
    Avatar
    Pie Register
    Participant

    Hello,

    Its your theme js file that messing up

    TypeError: $(…).offset(…) is null
    http://ermuendigung.de/wp-content/themes/template/js/js.js
    Line 47

    Please contact theme vendor to fix the problem.

    Thanks

    #10004560
    Avatar
    Sascha K
    Participant

    It works!
    Thanks!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The forum ‘Pie-Register 2.0 Support’ is closed to new topics and replies.