Firstname and Lastname not showing

Home Forums Pie-Register 2.0 Support Firstname and Lastname not showing

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  PIE REGISTER 3 years, 5 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #3132

    Andre Beer
    Participant

    Good Day

    I am using wordpress 4.1 and the latest version of pie register and we moved to a upgraded server with our hosting company and since then the fistname and lastname is not showing in the profile or verification e-mail.Also the the activation link is broken,it shows like this :
    http://website.com/?action=activate&id=Jannie&activation_key=

    Also the Dear %firstname%, in the Default User Registration Template shows blank.

    What can I do to fix it?
    Any help will be valuable.

    Thanks

    #3133

    Andre Beer
    Participant

    But when i resend the verification e-mail it works.

    #3135

    Andre Beer
    Participant

    Is PR compatible with wordpress 4.1 or only wordpress 4.01?

    #3139

    PIE REGISTER
    Keymaster

    Hello,

    As the first step, I would recommend you to uninstall and then
    re-install the plugin and let us know if the problem persist.

    Thanks

    #3143

    Andre Beer
    Participant

    Hello

    No it’s not working.
    I uninstalled everything and re-installed but no luck.

    Thanks

    #3186

    PIE REGISTER
    Keymaster

    Hello,

    Please use contact form and send us temporary login details.

    Thanks

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.