User accounts deleted

Home Forums Pie-Register 3.0 Support User accounts deleted

This topic contains 13 replies, has 5 voices, and was last updated by  Kirmani 1 year, 2 months ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #4991

    Mike Crawfurd
    Participant

    Hi, it seems that the version 3.0 has send emails to my users on final note on payment (we do not even have a paid site) and actually deleted quite a few of my users from the WP database.
    Any pointers on why this has happened and how to restore?
    Mike

    #4994

    kreek
    Participant

    Same happened to my site.
    It seems to be the users that have been added before installing PR.
    It also includes a mail to the old mail address for the site administrator.

    #5002

    Kirmani
    Keymaster

    Hi Kreek,

    Sorry for any inconvenience caused. Our QA team is trying to recreate the issue you reported. Once we found the issue we will provide you an update.

    Thanks.

    #5005

    Kirmani
    Keymaster

    There is no functionality of auto delete in Pie Register. For emails, please share a sample email that was sent to your users.

    #5023

    Mike Crawfurd
    Participant

    Hi, this is a copy of the email one of my users got:

    “Dear <userid-removed>,

    Our last attempt to charge the membership payment for your account failed.

    You are requested to log in to your account at tipmytip travel experts to provide a different payment method, or contact your bank/credit-card company to resolve this issue.

    Failure to do so will result in your account being removed from tipmytip travel experts.

    Kind Regards,”

    This template is similar to the membership template in the pieregister. Only the few that got the email got their accounts removed. I did find out that these users has failed logins, but I assume they reset their password (could this the reason that they were judged as invalid users and got their account removed) but haven’t checked with them yet.

    Regards,
    Mike

    #5026

    Kirmani
    Keymaster

    Hi Mike,

    Thanks for sharing the template. We did some debugging and to recreate the issue we will need you to go to Settings > Security (tab) and take a screenshot of “User Verification” Section or provide us the values you have entered. It will help us recreate the issue sooner.

    Thanks,
    Kirmani

    #5034

    Design Connection
    Participant

    Hi

    One of my users also got the same email and their account then got deleted.

    Here is a screen shot of my user verification settings:

    Screenshot

    #5036

    Brady Miller
    Participant

    I need to throw my hat in the pool on this one as well. This has been going on for weeks of users getting the “Payment Failed” notification and then their account deleted, even though there are no payment settings activated. PLEASE fix this asap, as we have nearly 1000 users on the site this is used on and will have to dump this plugin and find another pretty quick if this isn’t fixed, cause I am getting emails/calls daily with users wondering what the payment failed email is and why their accounts are deactivated.

    #5038

    Kirmani
    Keymaster

    Hi,

    Sorry for the inconvenience. We were able to recreate the issue. We are working on the fix and will have it for you by this Tuesday.

    @Design Connection: For now you can set the grace period to 0. We will have the fix out by Tuesday.

    Regards,
    Kirmani

    #5043

    Kirmani
    Keymaster

    Hi,

    I am uploading a patch, please download the file, extract and replace the pie-register.php with the one inside that zip
    http://pieregister.com/pr_patches/users_account_deleted_possible_fix_version_3.0.1.zip
    We will have a full release soon as well.

    Thanks,
    Kirmani

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.